Hvem er Killingemor.dk?

Her kan du læse mere om hvad vi har fokus på. 

  

Miiiav!

Vi er kattens stemme og skriver om katte

Mens nogle mennesker er til hunde, foretrækker andre de kælende, plyssede og spindende katte. Kattens væsen er charmerende, selvstændig, underfundig og hyggelig, og mange mennesker holder af de små, firbenede kæledyr som følge af deres afslappende natur.

Vil du have viden om katte, eller har du brug for inspiration til at skabe de bedste trivselsbetingelser for dit kæledyr, er KILLINGEMOR.DK den perfekte hjemmeside for dig.

Med katten i fokus

Vores motto er at have ”Katten i fokus”, og dette afspejles i alle vores artikler. Vi går op i trivsel og sundhed, og vores indlæg giver dig forklaringer og viden, som du kan bruge derhjemme. Du får råd og gode fif til at sikre dig, at din kat har det bedste velvære.

Vores 3 kerneområder er:

  • Sundhed
  • Legetøj
  • Livet med en kat

Udover mad, legetøj og sundhed giver vi også sparring til dig, som har brug for inspiration til at gøre livet med din kat sjovt og legende. Livet med en kat i hjemmet kan blive ensformigt, og her kan der være brug for råd og fif til at igangsætte stimulerende lege, der kan udfordre din kat og samtidig skabe hyggelige stunder derhjemme.

Hos KILLINGEMOR.DK finder du en verden af inspiration

Som kæledyrsejer ved du alt om, hvor meget en kat betyder for husstanden og familien. Din kat er en uundværlig del af hverdagen, og du vil gøre alt for at sikre dig, at den har det godt og er tryg.

Hos KILLINGEMOR.DK finder du artikler med viden og gode råd, du kan gøre brug af, når du vil skabe øget trivsel og velvære hos familiens kæledyr.

Du kan bruge vores website som dit primære medie, når du har brug for viden om mad, legetøj, og fysiske rammer i forhold til din kat.

Overvejer du at anskaffe dig en kat, vil der være naturlige spørgsmål, som trænger sig på i denne forbindelse. Har jeg brug for en katteforsikring? Hvordan køber jeg det bedste aktivitetslegetøj? Og hvordan skaber jeg det bedste indeklima? Dette er blot et udpluk af de spørgsmål, som en kommende kæledyrsejer kan stå med.

Når du bruger KILLINGEMOR.DK, får du råd, hjælp og vejledning, så du er sikker på at være forberedt bedst muligt, når du får kat.

Dette kan vi hjælpe dig med

Der vil være forskellige spørgsmål og emner, som har relevans i forhold til din kats alder. Har du en killing, vil det være temaer såsom leg, aktivitet og korrekt foder, der har betydning. Og har du en senior kat, har du brug for viden omkring, hvordan du stimulerer den via skånsomme lege, så den fortsætter med at være i trivsel.

Du kan bruge vores informative website til blandt andet at få hjælp til:

  • At skabe de bedste rammer for trivsel og velvære
  • At skabe det sunde indeklima
  • At være forberedt bedst muligt forud for at anskaffe en kat
  • At få afklaring på de positive effekter ved at have en kat i hjemmet

Alle og enhver kan gøre brug af KILLINGEMOR.DK. Vores brugervenlige hjemmeside gør det nemt for dig at finde de artikler, som har betydning for din situation og dit kæledyr.