vca

Skal du have ny firmabil? Så er en Alfa Romeo værd at overveje. Mærket er kendt for sine elegante kvalitetsdesigns i bedste italiensk stil, og du får således en funktionel bil, der samtidig ser godt ud. Her kan du læse mere om Alfa Romeo, om bilproducentens mest populære modeller og om, hvordan du vælger den helt rigtige model til dine behov.

Rød bil

Om Alfa Romeo

Alfa Romeo Automobiles er en italiensk bilproducent. Da virksomheden blev grundlagt tilbage i 1910 bar den navnet A.L.F.A. (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili). Alfa Romeo blev grundlagt i Milano, hvor virksomhedens hovedsæde stadig ligger, og man har hos den italienske bilproducent altså mere end 100 års erfaring med produktion af biler. Denne store erfaring fremgår tydeligt i producentens imponerende bildesigns og har været med til at gøre Alfa Romeo til et anerkendt bilmærke verden over. Den ikoniske Alfa-trekant, som går igen i mærkets designs og den våbenskjoldslignende logo med slangen er kendt over hele kloden. Ønsker du dig en firmabil, hvor du kan vide dig sikker på kvaliteten, er en Alfa Romeo derfor bestemt værd at overveje.

Kendte modeller

Med mere end hundrede år på bagen, har Alfa Romeo gennem tiden stået bag mange populære bilmodeller – både vaskeægte klassikere og nyere geniale modeller, som meget vel med tiden også kan gå hen og blive klassikkere. Uanset, om man er på udkig efter en lækker sportsvogn eller en mere familieegnet model, har Alfa Romeo noget af byde på. Nogle af de mest kendte modeller er:

 

  • Alfa 147 (2000)
  • Alfa 156 (1997)
  • Alfa 155 G4 (1992)
  • Alfasud (1971)
  • Alfa Romeo Spider (1966)

 

Selvom disse meget ikoniske modeller ligger et par år tilbage i tiden, betyder det ikke, at Alfa Romeo ikke stadig producerer kvalitetsbiler i lækkert design. Er du vild med det elegante og stilfulde italienske design, er en Alfa Romeo som firmabil med garanti lige noget for dig. Som firmabil får du med en Alfa Romeo en bil, du kan stole på, og som ikke alene imponerer med sit ydre, men også med sit funktionelle og kraftfulde indre. Det kræver ikke meget tid i en Alfa Romeo at forelske sig totalt i mærkets produkter.

Hvid bil front

Mere info

Alfa Romeo har et meget alsidigt udvalg af biler til et hvilket som helst behov. Når den enkelte vælger firmabil, er det meget forskelligt, hvad der prioriteres. Mens nogle hat familie og derfor ønsker sig en bil med masser af plads og rummelighed, går andre efter andre egenskaber, når de vælger bil. Det utrolige ved Alfa Romeo er, at uanset hvad du leder efter, så kan du med al sandsynlighed finde det i en bil fra det italienske mærke. Læs derfor mere info om de enkelte modeller, inden du bestemmer dig og undersøg eksempelvis mulighederne for en prøvetur, så du for alvor kan komme til at mærke alle fordelene ved Alfa Romeo. Her kan du læse data om en af mærkets populære modeller – nemlig Alfa Romeo Giulia, ligesom du kan finde information om andre Alfa Romeo biler.