vca

Der findes mange familier i Danmark som har en kat som kæledyr. Katte er selvstændige væsner, som er nemme at have hvis man gerne vil kunne mulighed for at kunne lave ting efter f.eks. arbejde. Du er mere fri som katteejer i forhold til hundeejer, da hunden er afhængig af at du kommer hjem og går med den. Ifølge statistikker er det meget individuelt hvor meget katteejere forkæler deres kæledyr. Nogen betragter katten som et familiemedlem, hvilket er grunden til, at katten får lige så mange legesager, godbidder og andet som børnene får legetøj og slik.

kat

Det er nemt at shoppe online

De fleste mennesker foretrækker at købe katte udstyr på internettet, fordi det er nemmere. Du behøves ikke at bruge tid eller penge på transport på at tage ned i en fysisk butik. Samtidig kan du sidde hjemme i de vante omgivelser og give dig god tid til at tjekke de enkelte varer. Du skal ikke tage højde for andre kunder eller tænke over hvornår butikken åbner eller lukker. Du kan sidde døgnet rundt og søge på katte artikler og altid vende tilbage til hjemmesiden for at kigge videre. Mange hjemmesider har den funktion at du kan gemme ting i indkøbskurven, og komme tilbage senere for at shoppe videre.

killing

Et stort marked med katte ting

Du kan købe en masse forskellige slags katte artikler på internettet. Produkterne er inddelt i kategorier, så det er nemmere for katteejeren at finde rundt på hjemmesiden. Kategorierne kunne f.eks. være kattelegetøj, godbidder, kattebakker, transportbure og lignende. Indenfor hver kategori findes der mange bud på hvad der kunne være noget for din kat. Hvis det f.eks. er første gang du skal have kat, så findes der også forslag til hvad der er nødvendigt til en killing i hjemmet. Det er meget individuelt hvilke produkter folk prioriterer, da det kommer an på hvad de mener deres kat har behov for.

 

Hvad har din kat brug for?

Ifølge spørgeundersøgelser ved mange katteejere at de køber for mange ting til deres kat. Katten er i princippet ligeglad med hvad den har så længe dens basale behov bliver opfyldt. Hvis du har en indekat er det især vigtigt at den har adgang til et kradsebræt, så dens kløer kan blive slidt. I forhold til legetøj er det forskelligt hvor meget den enkelte kat gider at lege. Killinger har et større behov, fordi deres aktivitetsniveau er meget højere end en ældre kat. Som katteejer er det vigtigt at du finder ud af hvor meget din kat gider af de forskellige ting. På denne måde behøves du ikke at købe dig fattig i diverse drillepinde, hvis katten alligevel ikke gider at lege med det.