vca

I dagens Danmark bliver mange katte betragtet som en del af familien og har dermed en større status i samfundet. Katten betragtes for at være et familiemedlem og for nogen familier er katte en erstatning for børn. Derfor ses det ofte at mange katte er lige så forkælede som børn. Katte er ligeglade med hvor mange penge du bruger på dem, da det for deres vedkommende bare er nødvendigt at få de basale behov dækket som mad, vand, nærkontakt efter behov samt et varmt sted at sove. Katte er smukke og fascinerende dyr med deres helt egen personlighed. Derfor bør alle familier have sådan et dejligt kæledyr.

Forkælet kat

Katte er ligesom børn

Der findes mange hjemmesider hvor du udelukkende kan købe katteartikler til din kat. Alle produkter er inddelt i kategorier, så du f.eks. kan vælge kategorier som legetøj, snacks, kattebakke, katteseng og lignende. På denne måde er det nemmere for den enkelte katteejer at finde rundt på siderne. Ifølge statistikker bliver der mindst købt et produkt til katten hver måned, da ejer ikke kan lade være med at forkæle katten. Som nævnt er det ligesom at have børn. Kattens sortiment af legetøj vokser, selvom den ikke nødvendigvis leger med det hele. Sådan er det også med børn, der har en masse legetøj at vælge imellem, men som ikke nødvendigvis leger med alt.

Kattens basale behov skal opfyldes 

Alle katteejere har en god hensigt med at købe en masse produkter til deres kat, da de gerne vil vise deres kærlighed. Katte registrerer ikke disse hensigter, men kan f.eks. godt finde et nyt stykke legetøj interessant den første dag, men efterfølgende være ligeglad med det. Som katteejer skal du vide at det ikke er nødvendigt med en masse materielle ting. Det er fornuftigt at udskifte slidte produkter, men at købe en masse unødvendigt er ikke en nødvendighed. Så længe du opfylder kattens basale behov, så er den mere end tilfreds med at bo under samme tag som dig.

E-cigaret

Selvforkælelse 

Udover at forkæle katten, kan mange danskere også godt lide at forkæle sig selv. Mennesker har ligeledes forskellige behov, der gerne skal opfyldes. Er du f.eks. holdt op med at ryge, så kan det være at du har fået et behov for at bruge en e-cigaret dagligt. Ligesom at der er mange katteartikler at vælge imellem på det danske marked, så er der også mange mærker indenfor e-cigaretter. Et meget velkendt og populært mærke er Fcukin Flava. Dette er et skandinavisk mærke som prioriterer kvalitet og sikkerhed frem for alt. Det betyder at produkterne bliver gennemtestet for farlige kemikalier inden de kommer ud i butikkerne. Prøv en e-cigaret med lækker E juice, så du selv kan opleve hvor god en dampoplevelse du får.