vca

Der er i dag flere og flere danskere, der vælger at investere i et ekstra familiemedlem. Og her er der tale om et pelset et af slagsen. Mange vælger en hund, idet det jo siges, at der her er tale om det dyr, der er menneskets bedste ven, men mindst lige så mange vælger også, at det skal være en kat. Her er der nemlig tale om et meget elegant dyr, der formår at gå sine egne vegne – og det er der mange, der finder yderst interessant at have som et input i hverdagen.

Printer

Det kan have betydning for både dig og killingen 

Er du en af dem, der netop har investeret i en lille killing? Og har du derfor allerede nu opdaget de mange forskellige ting, som det er vigtigt, at du tager hensyn til og laver om i din hverdag, således du også tilgodeser det ekstra medlem af familien? Så kan det være, at der især er to ting, som du ikke har tænkt på, men som der også kan have betydning for både dig som killingemor og for din lille killing, som du selvfølgelig ønsker det aboslut bedste dyreliv for.

Sørg for at dit hjem er klar til den lille nye 

For det første er det vigtigt, at du rykker om i dit hjem, således der ikke er noget i en højde, der kan være til gene for den lille killing. Her er der både tale om de ting, der kan gøre skade på dyret, men også de ting som dyret kan ødelægge, og som du helst vil beholde. Der kan her være tale om alt fra vaser og lysestager til skrøbelige puder og gardiner. Det betyder, at du skal gøre dit hjem klar til den lille nye, og det gælder også på for eksempel dit kontor.

Negle

Også de praktiske ting bør måske flyttes rundt

Her er der nemlig mange, der har en printer, og i den ligger der papir. Det papir er interessant for den lille kat at lege med, og er printeren i færd med at printe ud – så er det blot endnu mere spændende. Det kan derfor også være, at du bør overveje at flytte nogle af de mere praktiske ting i dit hjem op i en højde, hvor de ikke er i vejen. Og det gælder selvfølgelig også dit udstyr til din printer som for eksempel printerpatroner, tonere og andet der bruges til den.

Gør det praktisk for dig at have lange negle

Men det er ikke kun dit hjem, der skal være klar. Det samme gælder dig selv. Derfor kan det for eksempel være, at du skal have styrket dine negle en smule med for eksempel gellack negle. Snart vil du nemlig opdage, hvor givende det er for katten, at du nusser den med dine negle, du vil opleve, hvor meget glæde den kan få ud af de lange negle, og du vil også have brug for styrken, idet du helt sikkert også skal til at skure og skrubbe, og derfor er der behov for negle i en god kvalitet.